Particulieren

De laatste jaren is het gebruik van zonnepanelen voor particulieren enorm toegenomen.  ASI Duurzaam heeft dan ook op vele daken van huizen, schuren en carports zonnepanelen mogen leggen en installeren.

ASI Duurzaam

Laat ons uw zonnepaneel systeem aanleggen conform uw wensen. Plaatsen van de panelen en de technische installatie met omvormer en eventueel een accupakket.

ZO WERKT HET

Dit moet U Weten

Iedereen weet dat je met zonnepanelen direct bespaart op uw energierekening. Nadat u bepaald heeft welk percentage u van uw verbruik zelf wilt genereren, kan het te installeren vermogen van zonnepanelen worden berekend. Dit wordt uitgedrukt in Wattpiek (Wp).  De prijs voor elektriciteit is onzeker, terwijl u met zonnepanelen jarenlang stroom opwekt, zonder iets voor te betalen. Zonnepanelen werken in de zon op maximale power, maar ook bij bewolkt weer en in de winter wordt stroom opgewekt. Ongeveer 70% van de jaarlijkse stroomopbrengst wordt van april tot en met september verkregen.

In Nederland kan gesteld worden dat 1 Wattpiek (Wp) een opbrengst heeft van circa 0,85 kWh per jaar. Diverse variabelen zijn hierop van invloed, zoals de ligging van uw woning, de dakoriëntatie en de hellingshoek. Ook de ligging van uw woonplaats is van invloed. Het westen heeft meer zonne-uren dan het oosten van het land.

Zonnepanelen blijven Interessant!

Zelfs zonder de salderingsregeling zijn zonnepanelen erg interessant want ze verdienen zich snel terug. Volgens het onderzoek dat TNO deed naar het effect van de komende wijzigingen door de overheid van de salderingsregeling op de terugverdientijd van zonnepanelen. Bij de afbouwregeling waarbij salderen in 2025  wordt teruggebracht tot 0% is de terugverdientijd in 2022 5,5 jaar. Dat wordt in 2025 ongeveer 8,7 jaar en daalt tot 2030 naar 7 jaar. Uiteraard is de terugverdientijd van zonnepanelen afhankelijk van meerdere (onzekere) factoren, zoals de  de stroomprijs en de kosten van de zonnepanelen en accessoires.

Laat ASI Duurzaam een offerte maken

Ga ook voor een (enorme) besparing op je energie rekening. Wij bekijken uw mogelijkheden inzake besparingen op de aanschaf vanuit de overheid en maken een offerte op maat.

Ja, ik maak graag een afspraak

De beste opties voor Uw dak

Maak kennis met ASI Duurzaam en laat ons een offerte maken. Wij bekijken zorgvuldig uw situatie en bespreken wat mogelijk is binnen uw wensenpakket.

Gratis en persoonlijk advies

Onze adviseur helpt u het maximale rendement te behalen met uw dak. Uw eigen groene stroom produceren is de doelstelling zodat u het meeste kan besparen op uw energierekening.

Neem nu contact op met ond door onderstaand formulier even in te vullen. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.

zonnepaneel voordeligparticulieren

Waarom Zonnepanelen van ASI Duurzaam?

 

  • Lagere energierekening
  • Vermindering C02-uitstoot
  • Hogere woningwaarde
  • Beter energielabel
  • Hoger rendement dan een spaarrekening
  • 25% meer opbrengst
  • Werken continue ivm micro omvormers
  • Sterker bij zware weersomstandigheden
  • Levensduur van 30+ jaar
  • Garantie van 5 jaar op de hele installatie
Team ASI Duurzaam

Telefoon

085-212 9235

Email

info@asiduurzaam.nl

Informatie/Offerte Aanvraag

IK BEN PARTICULIER

IK BEN EEN BEDRIJF